
Anakardžių riešutų kremas, 300g
Aksominio švelnumo, burnoje tirpstantis kremas, šis kremas pasotins net ir labiausiai išalkusius! Anakardžiai pasižymi lengvu saldumu, todėl gali būti itin puiki daugelio desertinių gaminių sudedamoji dalis - eksperimentuokite ir atraskite naujus poskonius!
- Pagamintas iš 100% riešutų
- Tinkamas veganų ir vegetarų mitybai
- Daug baltymų ir sveikų riebalų
- Be pridėtinio cukraus/druskos/palmių aliejaus/ be glitimo/be gmo
- Be papildomų dažiklių, skonio priedų ir konservantų
- Pagamintas Lietuvoje
Anakardžių riešutų kremas.
Sudedamosios dalys: 100% kepinti anakardžių riešutai.
Alergenai: anakardžių riešutai. Gali būti kitų riešutų (tame tarpe ir žemės riešutų) pėdsakų.
Sandėliuojant gaminio paviršiuje gali nusistoti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus - tai natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių (išmaišykite prieš naudojimą).
Laikymo sąlygos: Laikyti +2 - +25 C temp., sausoje tamsioje vietoje.
Geriausias iki: 6 mėnesiai, užsakius pristatoma su ne mažesniu kaip 3/4 galiojimo terminu.
Energinė vertė 100g.: 2474kJ. (596kcal.), riebalai 46g. (iš kurių: bendras sočiųjų riebalų rūgščių skaičius - 9,1g), angliavandeniai 29g.(iš kurių: bendras cukrų kiekis - 5g.), maistinės skaidulos 3g., baltymai 15g., druska <0,0g.
Rekomendacijos vartojimui:
Skanus ragaujamas vienas, puikus kompanionas prie kavos ar arbatos.
Dar skaniau valgomas užteptas ant obuolio ar kriaušės riekelės, banano, ananaso ar braškės - arba tiesiog ant kasdienės baltos duonos.
Mėgstantiems gaminti pieno kokteilius ar kepinius - tai puikus ingredientas suteikiantis naują charakterį Jūsų pamėgtiems skoniams.
Sukiojimąsis virtuvėje Jums ne svetimas? Ruoškite padažus, pagardus, marinatus, kurių užpildas - riešutų kremas.